'Gesprek, online therapie en evaluatie'

Wij hebben in twee maanden na een gesprek met een relatietherapie het online programma gevolgd. De therapeut gaf ons een goed advies. Het programma was voor ons perfect. De uitslagen op de vragenlijsten gaven veel duidelijkheid en de bieb met info gebruiken we nog wekelijks. Na 6 maanden hebben we voor de zekerheid een evaluatiegesprek met de relatietherapeut gehad en de bevindingen in onze VerbeterJeRelatie modules besproken. Ons relatiekwaliteit is enorm verbeterd. Super.

Machteld en Johan.
'Evaluatie lezing en online programma'

Samen organiseerde we voor 35 paren een lezing over duurzame relaties en online programma voor relatietherapie. De paren hebben het programma inmiddels gevolgd. bij de evaluatie werd een hoge tevredenheid gerapporteerd. De paren noemden o.a.:

-wetenschappelijk, - goedkoop, - super testen, - handige tips, - goede bieb met info. Het gemiddelde cijfer als waardering was 8.6.

Dank voor jullie inzet en expertise, Marian & Jan.
'Dit programma heeft ons enorm geholpen'

Na de komst van ons tweede kindje waren we elkaar volkomen uit het oog verloren. Als moeder richtte ik me volledig op onze dochters en Henk stortte zich op zijn werk of keek tv. Via een kennis kwamen we bij VerbeterJeRelatie terecht. Dit programma heeft ons enorm geholpen. We mochten van het team van VjR meedoen met de testfase van versie 2.We zijn samen drie weken aan de slag gegaan. Het resultaat is dat we elkaar weer gevonden hebben. De informatie uit de bibliotheek van VerbeterJeRelatie in combinatie met alle adviezen, tips & trics heeft de kwaliteit van onze relatie erg verbeterd. Zelf scoorde ik bij de start van VerbeterJeRelatie 27 (rood). Nu scoor ik 53 (groen). Dank!

Jose
‘Het heeft ons beiden verrijkt’

Mijn ervaringen met VerbeterJeRelatie zijn heel goed te noemen. Je moet je wel even door de opdrachten heen worstelen, maar dat is het meer dan waard. Het heeft mij veel inzicht gegeven in mijzelf en me duidelijk gemaakt wat liefde nu eigenlijk is. Ik kan wel zeggen dat ik op dat gebied echt van het duister naar het licht ben gegaan. Het heeft mij geleerd te focussen op de juiste zaken in het leven en niet op allerlei bijzaken, die afleiden van ware liefde, die gevend is. Ook heeft het bijgedragen aan het inzicht in onze relatie. Doordat je concreet materiaal hebt om mee te werken, heb je voldoende stof om met elkaar te bespreken. Mijn vrouw is er ook blij mee. Het heeft ons beiden verrijkt.

Robert
‘Echt een aanrader!’

Wij kunnen iedereen een relatie-APK aanraden. Zonder deze interventie zou ons huwelijk zelfs na 26 jaar op de klippen zijn gelopen. We denken nog wel een aantal nazorgsessies nodig te hebben, maar hebben goede moed. VerbeterJeRelatie heeft voor ons een speciale betekenis gekregen. Bedankt!

Jan en Mieke
‘Dit werkt erg goed voor ons’

Een van onze kinderen heeft ons op de website van VerbeterJeRelatie gewezen. We zijn nu een eind op weg en erg tevreden over het resultaat. De werkgever van mijn man heeft aangeboden een herhalingsprogramma te plannen na een half jaar. Tussentijds mogen we via de mail onze bevindingen voorleggen aan een coach. Dit werkt erg goed voor ons. We willen deze vorm van relatieonderhoud graag voortzetten. Onze dochter zijn we eeuwig dankbaar voor de tip! We denken nu dat mensen met relatieproblemen zich beter eerst kunnen bezinnen voordat ze uit elkaar besluiten te gaan. (Wij wisten niet dat er dagelijks ongeveer 300 mensen een echtscheiding aanvragen!)

Anoniem
‘Hulp bij echtscheiding stopgezet’

De hulp bij onze huwelijksproblemen middels VerbeterJeRelatie is ons erg goed bevallen. Binnen korte tijd hebben we samen veel van onze problemen voortvloeiende uit mijn buitenechtelijke relatie opgelost. De theorie over relatietrauma heeft ons veel duidelijk gemaakt. Hulp bij echtscheiding hebben we stopgezet. Hulp bij relatieproblemen is beter dan de handdoek in de ring gooien. Dat zie ik ook om me heen.

Jan en Kim
‘Goede hoop’

De beide relationele levensverhalen hebben ons inzicht gegeven. Ze verklaren voor ons een hoop van onze huwelijksproblemen. Omdat we nog maar kort getrouwd zijn hebben we goede hoop, zeker omdat we snel aan de bel hebben getrokken.

Jos en Johan
‘Super efficiënt en betaalbaar’

Van onze huisarts kregen we de tip om bij een seksuoloog het programma VerbeterJeRelatie te volgen. Na een tweetal mislukte therapieën in een ziekenhuis bleek dit programma van dr. Kloens voor ons zeer effectief. We hebben veel gehad aan het invullen van de vragenlijsten. Het schrijven van ons relationele levensverhaal gaf ons inzicht in de oorzaak van onze huwelijksproblemen. Mijn vrouw en ik konden lange tijd met niemand over onze problemen praten. Langzamerhand durven we onze beste vrienden nu iets te vertellen over mijn erectieproblemen en het effect daarvan op de kwaliteit van onze relatie. Dit is voor ons een grote opluchting. Een groot voordeel vonden we de kortdurende en intensieve werkwijze. Geen wachtlijsten en lange looptijden. Super efficiënt en betaalbaar!

Anoniem
‘We zijn weer helemaal happy’

Zonder VerbeterJeRelatie had onze relatie schipbreuk geleden. De opdrachten waren pittig, maar we hebben er veel van geleerd. Onze liefde voor elkaar lag verborgen onder een dikke laag stof. Die is nu verdwenen. We zijn weer helemaal happy! Dit internetprogramma zou ieder koppel moeten volgen. Super veel dank.

Geert en Jantine
‘Onze relatie is enorm verbeterd’

Wij hebben het online programma van VerbeterJeRelatie met succes doorlopen. De diagnostische vragenlijsten en de informatie over liefde en onze relatie heeft ons veel gebracht. Onze relatie is enorm verbeterd. We zijn dankbaar voor alle tips en trics uit het programma en gaan met goede moed, samen met onze kinderen, verder.

Wim en Joke