Love Talks over liefde en relatiekwaliteit

Je kunt de relatie-experts van VerbeterJeRelatie uitnodigen voor een Love Talk. Dit zijn lezingen of workshops over de thema’s liefde en relatiekwaliteit. Gebruik ons contactformulier om een aanvraag voor een Love Talk te doen.

 

Op 25 oktober 2018 staat een Love Talk in de agenda in Amersfoort (De Brug, Schuilenburgerweg 2). Je bent van harte welkom!

Organisatie: Funky Fish College – Stoomcursus Relatiekwaliteit
Tijdstip: 19:30 uur – 21:30 uur
Max. deelnemers: 50

Het lijkt zo simpel: je ontmoet elkaar, wordt verliefd en gaat samen een gelukkige toekomst tegemoet. De werkelijkheid is vaak minder rooskleurig. Wie voor het eerst gaat daten, staat daar misschien niet bij stil. Wie al enkele relaties of een huwelijk achter de rug heeft, kan erover meepraten. Hoe vergroot je de kans op een fijne, duurzame relatie?

‘Een goede voorbereiding op een relatie is het halve werk’ is het motto van dr. Gert Jan Kloens. Gert Jan is psycholoog, relatietherapeut en seksuoloog. In zijn stoomcursus ‘Relatiekwaliteit’ geeft hij je daar handvatten voor. Aan de hand van Het geheim van duurzame relaties – een boek dat hij samen met zijn vrouw schreef – behandelt hij alle ins en outs van een goede relatie.

In deze stoomcursus leer je onder andere:

• wat liefde is en wat intimiteit inhoudt
• waarom vriendschap essentieel is voor een goede relatie
• wat jij van je partner mag verwachten en andersom
• wat de spelregels voor een duurzame relatie zijn
• hoe je een liefdesarchief aanlegt
• hoe je op een constructieve manier met (menings)verschillen omgaat

De cursus is geschikt voor singles en voor mensen die tien jaar of korter samen zijn met een vaste levenspartner. En je hoeft geen Funky Fish lid te zijn om deze cursus bij te mogen wonen.

Routebeschrijving:

Openbaar vervoer: vanaf Amersfoort CS rijdt bus 8 richting Schuilenburg. Uitstappen halte Euterpeplein. Vanaf de bushalte zie je het gebouw De Brug recht voor je.

Parkeren:
De locatie heeft ruime gratis parkeergelegenheid, op het eigen terrein en bij het nabijgelegen winkelcentrum.