Win een prachtige prijs!

Raad jij wie de Mystery Guest is, die op woensdag 5 april 2017 het eerste exemplaar van het boek “Wat is Liefde?” ontvangt uit handen van de auteurs dr. Gert Jan Kloens en drs. Grethe van Duijn? Je mag zo vaak raden als je wilt, en je kunt je inzending t/m dinsdag 4 april 2017 insturen via het contactformulier van VerbeterJeRelatie.nl.

Thema liefde actueler dan ooit
“Wat is Liefde?” is het derde boek over liefde van Kloens en Van Duijn. Gezien de ontwikkelingen in de wereld, waaronder de opkomst van het populisme, is het thema liefde actueler dan ooit. Kloens en Van Duijn stellen dat mensen niet meer weten wat liefde inhoudt omdat het begrip liefde uitgehold is. Daarom pleiten zij in hun boek voor een herijking van de liefde. Dit doen zij aan de hand van een reis door de geschiedenis van de vakliteratuur in de filosofie, psychologie, theologie, sociologie en biologie. Wat zeggen de experts? Is het mogelijk een theorie over liefde te formuleren?

Boekpresentatie en kick off “Heel Holland weet wat liefde is”
Kloens en Van Duijn presenteren “Wat is Liefde?” op 5 april bij Spijs & Wijn in Valkenburg (ZH). Daarbij overhandigen ze het eerste exemplaar aan een Mystery Guest. Na de boekpresentatie vindt de kick off plaats van “Heel Holland weet wat liefde is!”, het landelijke programma om de thema’s ‘liefde’ en ‘relatiekwaliteit’ weer onder de aandacht te brengen. Steun dit initiatief: samen staan we sterk!

Doe mee aan de prijsvraag!
Raad jij wie de Mystery Guest is? Geen flauw idee? Houd onze Facebookpagina en Twitter (@duurzameliefde) in de gaten want af en toe zullen we een hint plaatsen… Stuur je inzending uiterlijk 4 april naar VerbeterJeRelatie.nl via het contactformulier en wie weet win jij die prachtige prijs!