Durf jij de uitdaging aan?

Getrouwd of samenwonend, met of zonder kinderen, jong of oud, ziek of gezond: in elke fase en omstandigheid wil je dat het goed zit tussen jou en je partner. Doe de test voor een betrouwbare indruk. Ga voor optimalisatie met VerbeterJeRelatie en volg in eigen tijd en tempo dit unieke online programma.

 

Naar gratis relatietest Aanmelden VerbeterJeRelatie Ik heb al een account

 

Wat is VerbeterJeRelatie?
VerbeterJeRelatie is het online programma voor (echt)paren. Je kunt het programma helemaal zelfstandig volgen, bijvoorbeeld in de vorm van een Relatie-APK. Je kunt VerbeterJeRelatie ook gebruiken in combinatie met therapie of coaching bij een therapeut.

Hoe werkt het?
VerbeterJeRelatie is online relatietherapie en bestaat uit drie modules: 1. Diagnostiek en informatie, 2. Zelfmanagement (Persoonlijke Opdrachten) en 3. Adviezen, tips & trics (zie afbeelding). De drie modules zijn uitgebreid wetenschappelijk getoetst en theoretisch onderbouwd. Meer dan 3500 paren hebben de verschillende stappen uit de modules inmiddels met succes doorlopen.VerbeterJeRelatie met 3 modules

Jij en je partner volgen het programma tot en met module 2 individueel. Alle uitslagen, uitwerkingen en adviezen kan je opslaan en na afloop met elkaar bespreken.

Hoe lang duurt het?
Een dag, een week tot een half jaar, afhankelijk van je eigen wensen en tempo. Je kunt zelf bepalen hoe vaak en hoe lang je er aan werkt. Telkens als je inlogt op VerbeterJeRelatie ga je verder waar je gebleven bent.

Wat kost het?
Je kunt het complete online programma volgen voor € 35 per persoon. Zodra de betaling is verwerkt, heb je zes maanden de tijd om VerbeterJeRelatie af te ronden. Betalen kan met iDEAL.
Betalen met iDeal

Wat zijn de voordelen?

  • 6 maanden lang 24/7 online toegankelijk
  • anoniem en zelfstandig te volgen
  • eigen tijdsindeling en tempo
  • wetenschappelijk onderbouwd
  • relatieadvies op maat
  • lage kosten (gem. 2.5% van een relatietherapie van 15 sessies)
  • hoog succespercentage
  • gratis uitgebreide bibliotheek
  • tal van Tips & trics om relatiekwaliteit te verbeteren

 

Als je er niet uitkomt

Heb je naar aanleiding van de inhoud van het programma of jouw persoonlijke uitslagen vragen? Lopen de gesprekken met je partner vast? Deskundige begeleiding kan helpen. Heb je daar behoefte aan, laat het ons weten via het contactformulier. Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden met je door te nemen.