Wie zijn wij?

Gert Jan Kloen & Grethe van Duijn

Bevlogen relatiedeskundigen
De experts achter VerbeterJeRelatie zijn Gert Jan Kloens en Grethe van Duijn. Gert Jan is gepromoveerd psycholoog, cognitief gedragstherapeut, seksuoloog en relatietherapeut. Daarnaast is hij docent voor verschillende (post)academische opleidingen en ambassadeur van het kwaliteitsnetwerk in de GGz. Grethe is psycholoog, filosoof, theoloog, cognitief gedragstherapeut en relatietherapeut. Zij is bezig met een promotietraject op het terrein van zorgvernieuwing voor mensen met kanker en hun partners.

Wetenschap & uitgebreide toetsing bij paren
In 2002 introduceerden Gert Jan en Grethe het programma VerbeterJeRelatie in Nederland. Dit programma voor (echt)paren sloeg enorm aan. Van de circa 3500 koppels die het volgden, rapporteerde 96 procent een aanzienlijke vooruitgang. Reden om een online uitvoering van VerbeterJeRelatie te ontwikkelen. Versie 1.0 verscheen in 2014, een jaar later gevolgd door versie 2.0. VerbeterJeRelatie is momenteel het enige wetenschappelijk onderbouwde programma voor online relatietherapie of een relatie-APK in Nederland.

Auteurs van boeken over liefde en relatiekwaliteit
Gert Jan en Grethe schreven Alles over Liefde en Relatiekwaliteit en Het geheim van duurzame relaties. Hun derde boek, “Wat is Liefde?: een pleidooi voor herijking” verscheen op 5 april 2017. Een trailer van de bijzondere boekpresentatie van “Wat is Liefde?” bekijk je hier: https://youtu.be/xVdWkGc3wxA

Echtpaar en trotse ouders
Gert Jan en Grethe zijn getrouwd en hebben zes kinderen.